Prirodan partner prirodi i Vama.

O nama

O nama

Elixir Agrar je firma specijalizovana za veleprodaju kompleksnog mineralnog đubriva na području Srbije i kooperaciju sa poljoprivrednim proizvođačima u segmentima svežeg voća, povrća, žitarica i uljarica, za domaće tržište i izvoz. Od osnivanje firme postavljeni su visoki ciljevi koji se realizuju uz timski rad zaposlenih spremnih da odgovore na zahteve savremene poljoprivredne proizvodnje. Uspeh se meri zadovoljstvom korisnika naših proizvoda i usluga. Tim sastavljen od stručnog, visoko obrazovanog kadra sa dugim iskustvom u oblasti agrara, pruža stručne savete kooperantima kao i poljoprivrednim proizvođačima kako bi unapredili svoju proizvodnju i postigli optimalne rezultate.

Ko smo mi

Elixir Agrar kao ekskluzivni distributer mineralnih đubriva Elixir Zorka, plasira širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta na tržište Srbije. Na tržište Srbije u junu 2013. godine plasirano je novo đubrivo proizvedeno u fabrici Elixir Zorka iz Šapca. Već u prvoj godini proizvodnje, Elixir Agrar je prodao više od 50.000 t kompleksnog mineralnog đubriva na području Srbije. Kvalitet proizvoda i visok nivo usluga Elixirovog tima rezultirali su poverenjem naših kupaca.

Proizvodnja Elixir Zorke obuhvata različite formulacije kompleksnih mineralnih đubriva najvišeg kvaliteta, sa visokom koncetracijom hranljivih materija, ujednačenom granulacijom i visokom vodotopivošću u zemljištu. Ova mineralna đubriva strogo kontrolisanog kvaliteta u potpunosti ispunjavaju potrebe biljnih kultura za svim elementima, bez obzira na specifičnosti useva, biljne proizvodnje ili razlike u kvalitetu zemljišta. Kreativan, iskusan i ambiciozan prodajni tim pruža preporuke formulacija u skladu sa vrstom useva, tipom zemljišta i projektovanim prinosima. Prodaja je organizovana po regionima, i svaki od komercijalista na raspolaganju je poljoprivrednim proizvođačima.