47. savetovanje agronoma, Zlatibor

Elixir Agrar kao kompanija uvek je u centru dešavanja kada je poljoprivreda Srbije u pitanju. Na taj način trudimo se da dostignemo zadate ciljeve među kojima je i unapređenje poljoprivredne proizvodnje u Srbiji kao jedne od najprofitabilnijih grana privrede. Zato smo prisutni na 47. Savetovanju agronoma Srbije koje se održava na Zlatiboru.

Prilika je to da pozdravimo prijatelje, kooperante, poslovne partnere, da podelimo iskustva i upoznamo ih sa našim novim proizvodima.

U pitanju su kompleksna mineralna đubriva fabrike Elixir Zorka iz Šapca koja je od nedavno nova članica poslovnog sistema Elixir Group.

Elixr Zorka kompleksna mineralna đubriva proizvedena su hemijskom granulacijom. Politika kvaliteta postavljena je da bude imperativ u proizvodnji, jer ono što se plati mora da se i koristi.

U okviru 47. savetovanja agronoma Srbije, Elixir Agrar će se učesnicima i poseticima predstaviti na štandu koji se nalazi u Hotelu Palisad na Zlatiboru, a 6. februara u 17:55 pripremili smo kraće predavanja za poljoprivrednike jer želimo da ih upoznamo sa prednostima upotrebe naših đubriva.

Mi smatramo da je napredak moguć samo uz razmenu informacija i prenos znanja.

Stoga smo spremni da svojim savetima pomognemo poljoprivredne proizvođače u njihovim nastojanjima da ostvare visoke i kvalitetne prinose.