Elixir u Makedoniji

Fabrika mineralnih đubriva Elixir Zorka iz Šapca nedavno je, zajedno sa kompanijom Anig iz Beograda, promovisala svoju paletu proizvoda na tržištu Makedonije.

Zahvaljujući organizaciji, ljubaznih i gostoprimljih domaćinima, uvozniku „Ako Gradbi“ iz Gostivara, te distributerima “Agros”-u iz Ohrida i “Bis Komerc”-u iz Tetova, posetili smo dva poljoprivredna regiona u Makedoniji. Region Ohrida i region Strumice. U pomenutim gradovima održane su dve vrlo dobro posećene prezentacije. Cilj održanih prezentacija je bio upoznavanje, kako poljoprivrednih proizvođača, tako i trgovaca, sa kvalitetom proizvodnog programa i formulacijama kompleksnih muneralnih đubriva Elixir Zorke. Obzirom da su na ovim trenima uglavnom zastupljene voćarske i povrtarske vrste, pažnju su privukle pre svega formulacije koje su prilagođene tim kulturama, odnosno NPK 6:12:24, kao i NutriVeg.

Ovom prilikom potpisana su i dokumenta između uvoznika i budućih distributera mineralnih đubriva Elixir Zorke. Čestitamo i želimo uspeh u distribuciji.