Elixir Zorka na sajmu Agra 2017

Tradicionalnom sajmu poljoprivrede „Agra 2017“, koji se održava u Plovdivu u Bugarskoj, ove godine učešće je uzela i fabrika mineralnih đubriva Elixir Zorka iz Šapca. Zajedno sa distributerom đubriva za područije Bugarske „Elixir Bg“, uspešno je predstavljen proizvodni program kompleksnih mineralnih đubriva Elixir Zorke. Vest da se pokreće proizvodnja novo otvorene fabrike mineralnih đubriva „Elixir Prahovo“ u Prahovu, naišla je na odlične reakcije posetilaca. Posebnu pogodnost za pojoprivredne proizvođače kako Bugarske, tako i Rumunije, pored povećanja kapaciteta proizvodnje Elixirovih đubriva, predstavlja i položaj fabrike u Prahovu koja se nalazi na tromeđi Srbije, Bugarske i Rumunije.

Mikrogranuisano đubrivo Super Start je u primeni već dve godine na oranicama u Bugarskoj. Odlični rezultati koje je Super Start pokazao na težim i kiselijim zemljištima karakterističnim za Bugarsku, doprineli su velikom interesovanju posetilaca sajma u Plovdivu.

Novina u proizvodnom programu Elixir Zorke je i program đubriva namenjem hobistima Super Garden. Atraktivan dizajn i praktična pakovanja Super Garden-a, uz odličan kvalitet specifičnih formulacija, takođe su sa uspehom prezentovani na sajmu Agra 2017 koji se održao po dvadesetšesti put od 22.02. do 26.02.2017 godine.