Godišnja manifestacija 2016. Elixir Zorke

Elixir Zorka je 3. februara u restoranu „Ribarac“ u Novom Sadu, tradicionalno organizovala Godišnju manifestaciju, koja je upriličena u cilju obeležavanja uspešne poslovne godine. Na svečanom godišnjem skupu, prisustvovao je veliki broj poslovnih saradnika i prijatelja Elixir Zorke, tačnije, više od 400 zvanica iz Srbije i inostranstva se odazvalo pozivu.
U 2016. godini Elixir Zorka je ostvarila izvanredne poslovne rezultate, koji podrazumevaju odličan plasman mineralnog đubriva, proširenje tržišta i povećan kapacitet proizvodnje.

Elixir Zorka je u prethodnoj godini plasirala 350.000 t različitih formulacija mineralnih đubriva na domaće i INO tržište i pritom na svečanoj ceremoniji najavila proizvodnju 550.000 t u 2017. godini. Upravo zbog velike tražnje i sve veće prisutnosti proizvoda Elixir Zorke kako na domaćem tako i na inostranom tržištu, pokrenuta je proizvodnja mineralnog đubriva i u industriji hemijskih proizvoda Elixir Prahovo, gde je planirana proizvodnja 200.000 t NPK, NP, PK formulacija.

O povećanju kapaciteta proizvodnje za 2017. godinu govorio je komercijalni direktor, Dejan Vidović. On se takođe osvrnuo na ostvarene rezultate u 2016. godini ali i kroz zanimljivu animaciju predstavio prisutnost i snagu Elixir Grupe, u okviru koje posluju Elixir Zorka i ostale članice. Bilo je impozantno videti da je Elixir Grupa prisutna bezmalo na svakom kontinentu. Ovu animaciju možete pogledati na youtube kanalu Elixir Grupe.

Nakon obraćanja, Dejan Vidović je uručio Zlatne plakete odnosno priznanja za odlično poslovanje u 2016. godini, koja se tradicionalno dodeljuje poslovnim partnerima i saradnicima za izgrađen partnerski odnos. Priznanja su dodeljena firmama, poljoprivrednim gazdinstvima, zemljoradničkim zadrugama, poljoprivrednim imanjima u različitim kategorijama. Kad je reč o PARTNERU GODINE u kategoriji SuperStart priznanje je uručeno kompaniji „Global Chemical Group“, Kijev, Ukrajina. Za DISTRIBUTERA GODINE priznanje je i ove godine pripalo firmi „Dunamobil Kft. „ Kaloča, Mađarska. A najveći pehar, priznanje za KUPCA GODINE uručeno je kompaniji „KITE Zrt.“ , Nadudvar, Mađarska. Momenti dodele zlatnih plaketa i uručenja pehara propraćeni su sjajnom atmosferom i čestitkama.

Gostima je pored kratkog stručnog dela, prezentovan izuzetno bogat zabavan program. Naime, sve zvanice mogle su uživati u divnom glasu i božanstvenim pesmama Ane Bekute. Takođe, goste je nasmejao i zabavio jedan od najpoznatijih imena srpskog humara Mićko Ljubičić, koji je zajedno sa Srđanom Ivanovićem izveo mini predstavu za sve prisutne. Nakon predstave, Mićko se ozbiljnim tonom obratio svim prisutnima i istakao značaj poslovanja jedne domaće kompanije, i zadovoljstvo što Srbija ima pravog partnera u agraru.

Ovo nije bilo sve što je Elixir Zorka pripremila za svoje goste. Marketing menadžeri Elixir Agrara Miroslav Vlaović i Sanja Tanasić, obavestili su sve prisutne da je na redu tombola. U pomoć im je pritekla i Ana Bekuta, koja je iz uređaja za deponovanje mirkogranula odnosno depozitora, izvlačila brojeve i prozivala srećne dobitnike.

Kroz ovako lepo upriličenu prigodu, u kojoj su uživali svi prisutni, Elixir Zorka je obeležila uspešno poslovanje u staroj 2016. godini i najavila još veći prodor na tržište i maksimalnu podršku svim paorima u poljoprivrednoj proizvodnji u 2017. godini!