Godišnja manifestacija Elixir Zorke 2015.

Elixir Zorka i Elixir Agrar su kraj uspešne poslovne 2015. godine obeležili svečanom manifestacijom uz prisustvo više od 300 saradnika i poslovnih partnera.
Program, već tradicionalne manifestacije, ovoga puta je sadržao prezentaciju o novom proizvodu fabrike “Elixir Zorka”. Reč je o mikrogranulisanom startnom đubrivu “SuperStart”, koji su mnogi ratari primenili u prolećnoj sezoni 2015. godine.

Komercijalni direktor Dejan Vidović, predstavio je rezultate oglednih parcela na kojima je primenjeno mikrogranulisano đubrivo Elixir Zorke. Brz početni porast, zdrava biljka i veći prinosi su ostvareni uz primenu SuperStart-a na kukuruzu, suncokretu, šećernoj repi i soji.

Vidović je tom prilikom predstavio i izdvojene formulacije iz proizvodnog programa Elixir Zorke. Proizvodi iz Simplex proizvodne linije su imali veliki plasman u 2015. godini kako na domaćem tržištu tako i zemljama regiona i Evropske Unije. Formulacije poput NPK 8:15:15, NPK 6:12:24 i NPK 6:24:12 su se primenjivale u toku prolećnih i jesenjih radova na oranicama Srbije.

Ovom prilikom uručena su i mnoga priznanja za istanknute saradnike i kupce mineralnog đubriva Elixir Zorka. Menadžer domaće prodaje Milan Knežević i menadžer ino prodaje Katarina Žakula uručili su zlatne plakete po kategorijama. Posebna priznanja su uručena firmi “Anig” d.o.o. Beograd, gde je pehar i zlatnu plaketu za ‘Partnera godine’ primio generalni direktor firme “Anig” Miroljub Branković. Pehar je uručen ‘Najvećem distributeru godine’ – “Dunamobil” Kft. Kalocsa, Mađarska, dok je priznanje ‘Kupac godine’ uručeno firmi “Kite” Zrt. Nadudvar, Mađarska.

Gosti su pored stručnog dela programa uživali uz melodije panonskog šansonjera Zvonka Bogdana.