Održano 130 prezentacija širom Srbije

Produkt menadžeri Elixir Agrar-a, uradili su veliki posao pred setvu jarih biljnih vrsta. Uspeli su da tokom tri meseca, obiđu 130 lokacija i održe stručne prezentacije o ishrani bilja. Njihovim prezentacijama koje su sadržale značajne informacije i savete o načinu i vremenu primene mineralnih i organskih đubriva, prisustvovalo je više od 9000 poljoprivrednih proizvođača.

Interesovanje za prezentacijama Elixir Zorke tokom zimskog perioda je velika. Pored stručnih saveta, paori imaju priliku da čuju i nešto više o proizvodnom programu fabrike u Šapcu, pritom da prilagode određenu formulaciju za gajene vrste i na taj način se blagovremeno pripreme pred prolećne radove.

Pažnju svih slušalaca, kao i svake godine privukla je primena Super Start-a – mikrogranulisanog startnog đubriva Elixir Zorke. I ove četvrte godine kako je ovo đubrivo prisutno na tržištu, interesovanje je sve veće i veće, a ujedno sve je veći i broj ratara koji u svom dvorištu imaju sejalicu sa namontiranim depozitorima za primenu mikrogranula Elixir Zorke.

Formulacija za kojom je takođe velika tražnja ovog proleća je ’Zorkina 16-ica’ kako je često zovu poljoprivredni proizvođači. Zbog 90% vodorastvorljivog fosfora, biljke su jače i robusnije.

Zimske prezentacije se tradicionalno održavaju i u inostranstvu, u zajedničkom nastupu produkt menaždera Elixir Agrara i distributera Elixir Zorke.