Otvoren 81. Međunarodni poljoprivredni sajam

Poslovni sistem Elixir Group i ove godine prisutan je na međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu. Poslovni sistem ove godine težište svog nastupa usmerava ka predstavljanju proizvodnje kompleksnih mineralnih đubriva. Elixir Grupa investirala je u fabrike Elixir Zorka i Elixir Prahovo, a već od prošle godine poljoprivrednici su se uverili u postojanost kvaliteta kompleksnih mineralnih đubriva ovih marki.

Elixir Zorka na 81. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu predstavlja ,osim Standard, i dve nove linije proizvoda. U pitanju su priozvodi Simplex i Premium. Premium linija proizvoda obogaćena je sekundarnim i mikroelementima, dok Simplex linija sadrži visok nivo makroelemenata.

Ovog porleća poljoprivrednici širom Srbije koristili su u prihrani svojih kultura AmoSulfan, jedan od prvih proizvoda iz Premium linije Elixir Zorke. Mnogi povrtari zasnovali su proizvodnju koristeći NutriVeg, mineralno đubrivo koje osim NPK sadrži i sumpor kao i magnezijum, bor i cink.

O ovim, ali i mnogim drugim proizvodima Elixir Zorke možete saznati na našem štandu u Master hali tokom trajanja Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu.