Uručeni ključevi traktora

Nakon proglašenja dobitnika Nagradne igre ’Elixir Zorka – Dobro za zemlju’ ekipa Elixir Agrara se uputila ka srećnom dobitniku traktora John Deere Aleksandru Bogosavljeviću.

Traktor je stigao u Veliko Crniće u četvrtak 10. maja, na radost porodice Bogosavljević a najviše mladog poljoprivrednog proizvođača, dvadesetogodišnjeg Aleksandra.

Među Aleksandrom i njegovom porodicom, bližim prijateljima i susedima vladalo je ushićenje i radost. Ono što je bilo primetno da Aleksandar u svom selu uživa poštovanje i naklonost komšija i prijatelja, a kako su nam oni i preneli traktor je otišao u prave ruke.

Aleksandar Bogosavljević obrađuje 10 ha zemlje, gaji različite ratarske biljne vrste i za svu površinu koristi Elixir Zorka mineralna đubriva. Na adresu Elixir Zorke poslao je bar-kodove od formulacija NPK 16:16:16 i NPK 8:15:15. Kako kaže, za nagradnu igru je saznao u poljoprivrednoj apoteci gde se i snabdeva mineralnim đubrivom Elixir Zorka. Elixir Agrar i Elixir Zorka čestitaju još jednom srećnom dobitniku!